Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå

 

däruppe är du

bortom inhägnaderna

med orden på flykt




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-29 15:32



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Underbart skrivet!
2017-07-04

    ej medlem längre
härlig sol
strålar klarblå himmel
Vackert
2017-06-29

  KYREUS of Sweden
Fri såsom
fågeln
i morgonstund.....
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP