Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL STORMS IGEN

till storms igen

där trivs jag bäst

här skingras dammpartiklar

till storms, till strid

i vild protest

verbalt och i artiklar

törnrosa var ett vackert barn

men tvingades att sova

mig ska man aldrig söva ned

det kan jag faktiskt lova

 

 

till storms igen

det är ett krig

som aldrig tillåts stanna

det är en kamp för sanningen

som mångav vill förbanna

ett blixtkrig mot en vidrig makt

och hobbydiktatorer

så får vi rensa trakt på trakt

från djävulens censorer

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/7 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2017-07-01 14:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ta inte minste. Denna text handlar om kampen mot rockmusik. Inget annat.
2017-07-03

  objekt3
Vägra :dd
2017-07-02

  Elaine.S VIP
Ibland behövs en del längs livsvägen dammas av
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP