Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvald!

Nu är det prick ett år sen
den där dagen -i regnet!
När vi stod under paraplyet
och tog emot de nygifta.
Sen skålade vi för välgång och hälsa
skrattade och dansade natten lång.
Festen var underbart rolig
och allt var helt perfekt.
Utom regnet-men det ger brudparet lycka
finare brudpar får man leta efter.
Inte visste vi då att din tid på jorden
snart skulle vara slut!
Inte anade vi något där i skrattet ,i dansen i regnet
vi bara levde i den stora lyckan vi fått.
Nu kan jag bara se dig på fotografiet i dina finaste kläder
i regnet under paraplyet -iklädd ett stort leende!
I det leende rymdes all din lycka
och din stora innerliga kärlek till mig.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 676 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-01 23:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2017-08-14

  Lars Hedlin
Texten berör
2017-07-21

    ej medlem längre
Jag läser och berörs....
2017-07-06

  anits VIP
Berörande, starkt och mycket gripande skaldat!
2017-07-03

  Eva Helene VIP
Berörande och mycket vackert, ett levande porträtt!
2017-07-03

  Ann V Åhsberg VIP
Sorglig men vacker!
2017-07-02

  Anya VIP
Oj så starkt. Jaa livet är sannerligen skört. Vackert om det förgängliga. dina ord berör.
2017-07-02

  Lars Hedlin
Känsla i din text
2017-07-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om hur livet kan förändras!
Underbart foto att titta på och minnas hur det var.
2017-07-02

  Gunnel Eriksson VIP
Sorgligt vacker dikt.
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP