Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVUNNET SOCKER

och där stod ingela och pernilla

från pärlemorby

pellefant och magilla gorilla

som hjälpt mig att fly

och där stod eva som créme de la créme

fylld av sommar och sött

och det var nyponrosdoft, nejonögon

och skiftning i rött

 

 

jag flög långt bort från barnet

som inte såg ut att bli man

jag hade allt i bagaget

som bara nostalgiker kan

nu är det svunnet, nedbrunnet

och vinden är mild fastän frisk

jag är en människofiskare nu

i en värld full av "fisk"

 

 

LARZ GUSTAFSSON  170703

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2017-07-03 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP