Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RENING

här brinner marcus larsons tallat

här flammar Andens svedjebruk

förinta konventionens mallar

från pajala till smygehuk!

ur himmelsk klarhet flödar livet

klart som kristall och heligt rent

tack för det liv som blev mig givet!

se hur det skymmer

det är sent...

 

 

LARZ GUSTAFSSON 170703

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2017-07-03 14:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bättre sent än aldrig
2017-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP