Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRUNDERSÖKNINGENS FÖRUTFATTADE FÖRUNDERSÖKNING

Målsman : Jag kom in med en anmälan till er för ett tag sedan och undrar nu varför ni lagt ner för undersökningen utan att utreda varför ni inte utreder vilket frågan är ?

Polisen : För att  vi ska kunna utreda måste vi först utreda vad som förorsakat orsaken till varför vi måste utreda och därför är vi enligt lag skyldiga förorda om en förundersökning angående varslande om föregivande af dess ev orsakers uppkomst.

Orsaken som till synes är oklar emedan dess verkan fortgår kan därvidlag endast utredas av att vi initierar en orsaksgrundande utredning om varför det behövs en utredning.

Målsman : Jag tycker det verkar både konstigt och långdraget...

Polisen : jamen ! vi har långa behandlingstider och väntelistor diger,men som sagt vi jobbar på och prioriterar av ekonomiska skäl den som betalar bäst.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-03 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP