Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och så


Svenska är spännande språk
Det är samhället språk
ett ord föder många tvillingensyster
och flera meningar pekar på ett ord
Alla människor blir två typer
Lyssnare blir författare och förmåga och motsats också
språket är orsaken till det
vad skönt svenska språket är !
Alla orden dansar för glädja
kanske svenska är ensam språket
som har det egenskaper
fågelarna skänner det
och ängelar också
ängelar danser i paradiset på svenska...
------




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 782 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2017-07-04 11:47



Bookmark and Share


  objekt3
Å
2017-07-11

    ej medlem längre
ja..kanske är svenskan ensamspråket
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro