Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORSAKEN SOM FÖRORSAKAR ORSAKENS FÖREKOMST

Det finns alltid någonting outrett,outforskat som både journalister och myndigheter inte orkat eller vågat utreda där verkan fortskrider utan att dess orsak utretts.

Orsaken till varför denna orsak inte utreds,är närmast den att de själva är självaste orsaken till dess förekomst,för om orsaken en gång för alla skulle bli lokaliserad,dissikerad och analyserad av någon nitiskt grävande journalist och myndighet,blir de omgående identifierade som orsakens upphovsmän,likt deckarförfattaren som vet vem mördaren är samt att de enbart genom sitt betraktelsesätt,avslöjat sig.

Tyvärr kommer mänskligheten,världen och jorden få dras med orsaken till dess något otämjt och obegränsat intellekt spränger världsproblemen i bitar.




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-05 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP