Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Växelverkan


Gungbrädan

Den enas glädje eller sorg
kan vara
en förutsättning
för den andras sorg eller glädje
tyngdväxling
som när man gungar gungbräda




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-05 11:43



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerat!
2017-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP