Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALMEDALENS PARTILEDARPROGRAM

Medan vi står här och ljuger medvetet för er förtorkade och förstelnade hjärnor vars tämjda och hjärntvättat ohederliga intellekt som är likt våra i landet allaslikavärde-tanken där alla är olika värda emotsäger vi oss alla invändningar och påflugna kommentarer,för de som inte är med oss är sålunda emot oss,och det tolererar vi icke,för även om vi har fel,har vi rätt oavsett vad ni kommer dragandes med för bevisförande motargument.

Vad som är gott och ont,rasistiskt eller inte,avgör vi bäst efter hur det passar oss.

Vi frånsäga oss allt ansvar för ev konsekvenser våra teoretiska prövningar i praktiken må förorsaka.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-05 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP