Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LANDSORTSJOURNALISTIKENS SKUMRASK

När landsortsjournalistikens moraliska
pressetik blir anmälda till pressombuds-
mannen däri pressens opinionsnämnd
initieras i en grävande journalistisk
utredning värdig en kriminaltekniker,
finna man åtskilligt av odemokratisk
journalistik som inte bara saknar käll-
hänvisning,utan bygger på rena falsarier
och fabriceringar,anstiftade av finans-
maffians plutokrati.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-06 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP