Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONBLICK AV SALIGHET

ögonblick av salighet

uppväger tristessen

vilan på Guds gröna äng

leder bort från stressen

glimtar av Guds härlighet

genomlyser tjockan

aftontidens ljus är klart

fem i tolv är klockan...

 

 

LARZ GUSTAFSSON  6/7 2017

 

MARANATA!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2017-07-06 14:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja tiden är mörk men ovan molnen finns inget mörker mer!
2017-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP