Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


PÅ TÅGET TILL TÄLTMÖTET

rapsen lyser knallgul

den är en vacker syn

solen strålar oavbrutet

från den ljusa skyn

jordbrukaren i sin traktor

dammoln runt0omkring

uppehåll i tierp

men det gör mig ingenting

 

 

tåget har två våningar

och kränger lite smått

kallas för "berlinmuren"

ett märkligt namn det fått

det är ungefär ett år sen

jag sist åkte tåg

gladdes även då över

naturen som jag såg

 

 

grönt är skönt för ögonen

en lisa för min själ

och miljöombytet det

behöver jag så väl

men det största är att

Herrens vilja må få ske

Han som här mig varje gång

mitt hjärta börjar be

 

 

LARZ GUSTAFSSON  7/7 2017

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2017-07-08 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP