Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


KÄLL- OCH FRÖJDESPRÅNG

det finns ett källsprång

vars flöden aldrig tryter

det finsn en källa

så klar och frisk och sund

det finns ett budskap

som retar och förtryter

för att det vilar på Ordets fasta grund

ty den som älskar sin synd

vill inte höra

en diagnos som belyder och är sann

man väljer bort det

som slummerns "ro" kan störa

och vänder öronen till fördärvets man

 

 

men är du törstig

kan ingen rusdryck skänka

den lindring som du

så länge eftersökt

bron Jesus byggde

kan mänskan sammanlänka

med livets källa

som inte flyter trögt

där finns en oljeutsläpp

och förorening

där porlar livsglädjens

rena hälsoflod

där möter Gud, med underbar förening

som möjliggjorts

på grund av Lammets blod

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/7 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2017-07-08 14:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt om livets källa, Guds ord!
2017-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP