Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI KÄNNER INTE IGEN VÅR GAMLE VÄN


din vy är begränsad
din cell är så trång
du känner dig ensam
din dag känns så lång
och livet som mullvad
känns tradigt och trist
vem ska kunna hela
din själs djupa brist?


ett högre syfte
ett högre mål
det kan inte uppnås
med vapen av stål
ett högre syfte
en verklighet
ett uppbrott från
destruktiv lojalitet


en stråle av ljus som
din tunnel har nått
ett ljussken från himlen
ett hopp som du fått
och allt har förvandlats
nu kan du se klart
allt framstår så tydligt
och så uppenbart


ett högre syfte
en dimension
ett liv i bön
inför Jesu tron
den väg du nu vandrar
är smal men dock ljus
och påverkas inte
av mediabrus


LARZ GUSTAFSSON  8/7 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2017-07-08 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP