Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLIMRA FÖRBI

jag låter allt det perifera

bara flimra förbi

det tjatas och det propageras

men det struntar jag i

jag låter allt som är oväsentligt

rinna som sand

allt som är destruktivt och oordentligt

prisgavs åt brand

 

 

jag låter allt det marginella

ruttna bort som ett lik

till förmån för det speciella

som har gjort mig unik

så allt det näst bästa ger vika

för allt det som är bäst

allt som kan färglägga, berika

är mitt hjärtas protest

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/7 2017

 

Politik och rockmusik har INGENTING i Guds församling att göra!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2017-07-09 14:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
najs helt enkelt! Bra!
2017-07-09

    ej medlem längre
Helt rätt! Oväsentligheter bör inte tillåtas att ta upp tiden!
Fin dikt!
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP