Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tuwims Tomaszow (fragment ) översättning AL


Tomaszow

det vita hemmet det döda rummet
ständigt förvånat förstår inget
människor satte ner främmande möbler
i eftertankar gått de från huset




Övriga genrer (Översättning) av alicja lappalainen VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2017-07-09 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP