Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No flat earth theory

 

 

 

som öppet vatten

mot

horisontlinjen

med en knappt märkbar krökning

jag är havet och

du

du är floderna

som kommer rinnande från

bergen

 

när jag mötte dig var du månsken

 

mitt ljus om natten

 

havsvind

hör du vågorna nu

nalkas

mot dina grönskande

stränder

 

nu talar jag dig

under hörbara frekvenser

som sublimala

budskap

i dina doftande trädgårdar

bland rosor

fann jag min nyvakna själ

vid källan




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-10 06:17

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
blundar orden
härligt mjukt och vackert
så fint.
2017-07-10

    ej medlem längre
En poetisk pärla.
2017-07-10

    ej medlem längre
Ordens doft når mina ögon och känslans kärna.
2017-07-10

    ej medlem längre
Så fonstämd! Den hörs som mjuka vatten korsar stränder, och som vindar genom trädgården.
2017-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP