Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD ALLENA VET

Gud allena vet

hur allt de facto ligger till

jag kan bara be

att det sker, det som Han vill

Gud allena kan

skänka tröst åt denne man

ingen här kan trösta

såsom Han

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/7 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2017-07-14 13:00



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant som
det står skrivet!
2017-07-15

    ej medlem längre
Det står att för den som älskar Gud samverkar allt till det bästa! Gud försummar sig inte!
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP