Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSKRAP MEN BARNASKAP


jag undrar ibland om jag är
en alls icke önskvärd person
en man som mest är till besvär
som en allergireaktion
så från isoleringens cell
jag sänder ett snabbt SOS
jag bor på ett missmodsmotell
den ende internen - som hess

jag söker mig fram till min Far
jag sätter mig inför Hans tron
där öker mitt hjärta sitt svar
jag äger en frid genom tron
ett hem där jag välkomnas skall
av änglar i mångtusental
det finns inga hopplösa fall
Guds nåd är så stor och total

LARZ GUSTAFSSON 14/7 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2017-07-14 17:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis, det finns
inga hopplösa fall
den sanna glädjen
den sanna friheten
bor hos Fadern!
2017-07-15

    ej medlem längre
Ja Guds nåd räcker till för alla!. För honom är alla önskvärda och lika högt älskade!
2017-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP