Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDERBAR BÖNESTUND

en underbar bönestund

gemenskap på blodets grund

Din nåd ger en modlös mod

försoning finns i Ditt blod

Din tröst når en modlös själ

Din närvaro gör allt väl

tack, Gud för Ditt blodsförbund

för frälsning på blodets grund!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/7 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 437 gånger
Publicerad 2017-07-15 07:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
All trösts Gud...han kommer alltid i rätt tid!
Härlig text!
2017-07-15

  mare VIP
Underbart!
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP