Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter pappas begravning


Amazing Grace

Du sitter
framför himlens TV
och ser oss här.
Du vill vår lycka
nu som innan,
ännu efter döden
kvar i livet.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-15 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP