Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hus av sten.

Med metertjocka stenväggar låg polishuset på en höjd. Nedanför fanns fabriken.

Papper. Jag tittade ut.

Billaster anlände med fällda träd. Travarna växte.

En fjärrstyrd gripklo. Träden vrenskades. Maskiner tjöt.

Alla trädstammar behandlades lika. Barkade avklädda travades de på nytt.

Från gatan hindrade planket insyn.




Fri vers (Prosapoesi) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-16 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP