Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVER(-RÄV)RUMPLAD

plötsligt stod de där -

rävrumporna

medan jag gått på

i ullstrumporna

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/7 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2017-07-18 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Rallarrosen blommar praktfullt överallt numera minnet från just rallarnas tid.

2017-07-19

    Taly
bra. ullstrumporna är vi många som går på i. rävrumporna kommer oavbrutet.
2017-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP