Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


STILLA JULIMORGON

stilla julimorgon

det känns att allt är över

hur ska man förklara

denna utblommade klöver?

 

LARZ GUSTAFSSON  18/7 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2017-07-18 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP