Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfället gör tjuven

 

 

 

han var ensam

kände längtan

hon fanns där

såg hans blickar

kunde inte neka

hans trevanden

blev till älskande

han tömde sin längtan

i hennes sköte

hustrun gick hemma

lagade dagens middag

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-20 11:20



Bookmark and Share


  Per Drysén
Relationen, den snabba, kan påverka relationen, den varaktiga
2017-07-20

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Svartpepparbiff, oj jag avsky, nu börjar relation folkmassa vakna på semestertiden och psykolog poeter kommer att ha mycket att anstifta, skriva,
2017-07-20

    ej medlem längre
otrohet är snaskigt

skilsmässa är ärligt
när det är enbart kött

2017-07-20

    ej medlem längre
förbjuden frukt...
2017-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP