Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läppar

Det finns läppar som bär på en hemlig kyss.

Kyssen som skakade grunden och gav fjärilar liv i magen, sen ut i benen, upp över rygg, som svankade skönt. Öronsus, dimsyn, hjärtats lustslag, händer som ville ta, gripa, slita kläderna av. Ljumskar som brann med bultade kön som längtade förening. Kroppar som spänner pilen som till sist bränner, sötmans salt, kyssen som hade allt. Läppjande perisikans saft. Under, över, på, bakom, sidan, som ärtorna i skidan, som väntar på att ätas. Miljoner, miljarder, kaskader, blandade kropps vätskor blir en drink, en skål en helig bål, en cock-tail, av lycka.
Som vill ge och få mer. Ännu mer.
Till timmen vyssade, De kyssande, lekande mjukt, ömt. In i sömnens rike.
Mmm

Sen efter, finns läppar som bär på en hemlig kyss.

KB




Fri vers av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-22 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en eldfågel ute på hyss
en drömmande kyss
i sägnernas rike
texten utan dess like

Vilken ordkavalkad KB




2017-07-30

  lodjuret/seglare VIP
Att få veta att det går att öva på sin egen arm, det är stort även om det är till viss harm, övning är ju sällan äkta, men i övning det går att stilla fäkta, mera sedan även krama någons barm.
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP