Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är sommaren över


Årstidens mognad

Den vänliga grönskans rika dräkt
har nått sin kulmen
passa på att ägna dig åt
anspråkslösa njutningar

andas havsluft
lukta på blommor
plocka smultron
och åkerbär
gå barfota i gräs
smaka hemodlade tomater
lyss till lärkans drill

sommaren är kort






Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-24 19:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att ta vara på och njuta av sommarens fröjder!
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP