Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara konsonanter i en ändlös kö

BpLKRSqtN
rtswqT
GRsdWVmKL
SdY
Osorterade tankar, oläsbara, oåtkomliga
Hjärnsynapsernas Secret Escape




Prosa av Feminaz
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-25 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz