Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är Annie Lööf en av dem ?


DUMSKALLARNA SOM INTE HELLER ÄR RIKTIGT KLOKA I HUVUDET

Att vara "dum" i huvudet,vad innebär nu det,om inte just det att man inte är medveten om hur dum i huvudet man kan vara,där det också innefattar att man inte är riktigt "klok" i huvudet.

Hur många som i sin vardags tristess av slit och släp kallar någon för idiot,dumskalle eller att någon inte är riktigt klok i huvudet finns ingen statistik över,men var och en har nog motvilligt blivit hörsammat som vittne.

För att söka reda i vad "dumhet" är bör man vara resonabelt adekvat med en seriöst menad avsikt.

Det handlar om hur allvarligt menad tillmälet är,vem som slänger äkta eller falsk skit,där den som är äkta fäster bättre.

Intelligenta personer kan även de vara just "dumma" i huvudet,för dum i huvudet betyda ingalunda att man är ointelligent som en dumskalle tror,detta ser vi dagligen examensprov på.

Vi får nog backa tillbaka till begynnelsen redan vid tillblivandets sköna förlustelse där fröet inplanterades när det rände in i livmodern.

Gick det för fort eller för sakta ? var det ett hjärta och ett förstånd inblandat eller endast det heliga könets outtömliga lust och blev fostret för klumpigt vaggat ?

Var dess pubertala adolecens för tidig eller försenad i sin generering ? Blev den infantila mognaden en kod in i den sociala gemenskapens namn där alla i massan utgör en enda dumskalle som tänka i flock,och måste utbilda sig till de mest instinktivt naturliga göromål,för att de inte "kan" någonting ?

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-26 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP