Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAMN OCH NAMN

det finns namn som är vattendelare

som kan dela en folksamling i två

nämn de namnen och det blir reaktion

vissa stannar och andra "måste gå"

du ser bortvända huvuden på stan

folk som hälsat och talat med dig förr

det finns namn som är vattendelare

och som gör att en del har stängt sin dörr

du är där men man låtsas inte se

allt man ser är en annan mänskas namn

men om "brödrakärleken" talas det

trots att man ju för vissa stängt sin famn

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/7 2017

 

HEBRÉRBREVET 13:13

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2017-07-27 13:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack till er båda!
Det fanns och finns vissa kontroversiella personer eller benämningar. Associeras man med dem blir man utstött.
Det är det värt!
2017-07-27

    ej medlem längre
Ja, så sant, brödrakärleken har spårat ur där den borde vara starkast...
2017-07-27

    ej medlem längre
Vi lever alla för oss själva, stöter ut de som stör paradiset vi skapat i våra egna liv här. Hjälper inte de i nöd. Varm dikt
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP