Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


TOTAL NONCHALANS


tänk att bara strunta
i alla symptom
och rusa ut i dessa sommardagar
landa hos den Gud
som aldrig är långtifrån
och ignorera djävulen som klagar
tänk att bara tumla
bland vildblommorna
och vara lika vildvuxen och härlig
tänk att bara strunta
i sjukdomarna
och bli helt fri och ännu mer besvärlig!

LARZ GUSTAFSSON 170727




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-07-27 14:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt inspirerande frihet!
2017-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP