Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek ditt sinne, lev ditt liv

Låt hjärtats muskel syresätta livets möjligheter.
De pyttesmå.
De som kräver allt.
Det vi mest ångrar är det OLEVDA livet!
För Guds skull pilla ner dina kärleksfrön i jorden
eller ett par riktigt saftiga lökar.




Prosa av Feminaz
Läst 238 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-28 08:56



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Tänkvärt budskap.
2017-08-04

    ej medlem längre
Vilken härlig läsning! :-)
2017-08-01

  Valter Örn VIP
Leben und Leben lassen !
2017-07-30

  BenGust VIP
Olevt var ordet.
2017-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande text!
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz