Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg bergen dansande

 

 

 

jag såg dem glädjen

förenade

jaget

fallande skyfall som lätt vårregn

strålande sol

 

och bergen de virvlade

i dansen

bergen bergen

med topparna vitnande

högburet

 

bländande vita vita

 

hon dansade hänryckt upp mot dem

en afton en morgon

med solen

 

men då

ur djupen av hans plågade själ steg en sång

högre högre

högre

-

dansa mitt hjärta dansa

antara mandire jago jago sundara

bansari

över höjderna och djupen dansa

dansa

 

jag såg dem glädjen

förenade

jaget

fallande skyfall som lätt vårregn

strålande sol




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-29 11:43

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den mest hänryckta dansen besvärjs fram nästan som ett mantra, men det som lyfter texten och dansen är smärtan därunder.
2017-07-30

  Anya VIP
Du har en förmåga att väva in sorg och glädje. Mycket fin rytm i texten.
2017-07-29

    ej medlem längre
Glädjen virvlar med dansens rytmer.
2017-07-29

  objekt3
Soldansen
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP