Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MONTE

som man ropar får man svar

det man sår får man ock skörda

alla vore döda nu

om blott tankar kunde mörda

 

LARZ GUSTAFSSON 29/7 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2017-07-29 14:35



Bookmark and Share


    Taly
bravo!
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP