Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google


HAVSBANDET

havsbandet

jag måste ut till

havsbandet en dag

innan hösten kommer

som en syndare i prag

havsbandet

det lockar med

sin sällsamma mystik

kan man glädja sig åt den

så är man rätt så rik

 

 

måsars skri i havsbandet

stör inte som i stan

kanske kan jag också skåda

en och annan svan

vill helst vara ensam där

med Jesus, Skaparen

tacka Honom för Hans nåd

beundra skapelsen

en dag, när jag inte är

så utmattad och trött

vill jag dra till havsbandet

för själen är så nött

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/7 2017

 

Vårvik, Gävlehttps://images.mmcloud.se/api/v1/images/e2e3eeb0-d4c9-4053-afce-d72648e05307/1200.jpg




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2017-07-30 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP