Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyssens tid

Rudor lapar i dammens yta
En sommar dag
Bakom vildvinet
Min barndoms hus

Våningen. På sidorna brandbilar och polis
Gallerförsedda arrester. Mor städar

Vinden. Brandbomber och granater

Källaren. Lådvis med råttgift
Smusselflaskor från systemet

Vi möts i trappan
Far torkar munnen

Igår spännande




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2017-07-31 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP