Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPRÄNGDA GRÄNSER

tvångströjan har sprättats upp

av Ordets skarpa svärd

och framför mig ligger en

helt obegränsad värld

himmelens välsignelser

de tillhör även mig

allt av nåd och genom tro

min Gud, jag tackar Dig!

 

 

från en cell till öppet fält

som saknar horisont

när tillsammans med min

Frälsare jag bildat front

öppnar möjligheter sig

jag aldrig sett förut

pris ske Gud, min tid i

syndens bojor är nu slut!

 

 

gröna ängar ser jag nu

med andligt ögonpar

och när jag ska lämna jorden

är det bästa kvar

Gud är alltid på min sida

likaså är tidens gång

så om jag ska strida

blir det under jubelsång

 

 

LARZ GUSTAFSSON  31/7 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 315 gånger
Publicerad 2017-07-31 09:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar lugn, ro och harmoni!
2017-07-31

    ej medlem längre
Härlig segersång under vandringen mot målet!
Fin dikt som man blir glad av att läsa!
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP