Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 104


Tunghäfta



Prydnad

När jag ser tillbaka
ser jag dig
mitt i folksamlingen
på festen.
Ändå
var det dig jag upptäckte.
När vi väl hälsat
var jag så torr i munnen
att jag inte kunde prata.
Var det av samma anledning
du inte sa något?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-31 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP