Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mobbning kan sätta sig för livet,och kan bli väldigt dyrt,ska man då förstå mobbarna eller deras offer mer, trots att båda handlat fel ?


VEDERGÄLLNINGSMANNEN

Folk betedde sig likt boskap,där de stod och glodde efter tvåtusentalsbarbaren,som gick genom byn.

Det var som ett varsel om att oväder var i antågande.

En sammanbiten man med fasta stadiga steg,fast besluten genomföra sin mission,för att få ro i själen.

När han var klar,var det inte mycket kvar av byn och de som överlevt hade flytt till skogs.

Vad denna by gjort denne man är oklart,men uppenbarligen var det något oförlåtligt som endast tjänar döden.

*

 




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-31 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP