Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Ekelöf bränner löv 10 (Inläst på ljudspelare)



Prydnad

Dikten
spänner upp världen
som ett andetag
spänner upp
alla orkaner.
Varje ord andas eld,
varje bokstav
är ett fallande berg
och hade jag bara ett papper
så lät jag bli att skriva.



*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-16 03:05



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Spänner upp dramatikskt
2017-10-18

    Tommy M
Bra, ekelöfsk dikt! Fin inläsning!
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP