Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En rick om dagen och en fri från ont i magen. En kort text som en novell, gör en sugen på att klättra på ett fjäll. Vem har sagt, precis allt måste vara kvalité, vem har väl gått som vakt, utanför Sivs lilla café?


En sådan där rick - sjuk säkert




Doktor dock var litet sen
en morgon med många ben
som brutna mitt i backen
på ens bil där snygg i lacken
hade finess långt upp i nacken.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-03 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP