Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott

Dagen till ära
Dagen ingen kom ihåg
Tårtan smakade




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-01 17:16



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fira ensam ingen höjdare...
2017-08-01

    ej medlem längre
Finns inget mer ensamt än att fira sin egen födelsedag ensam....
2017-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén