Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En poet här inne skrev sin text. Jag läste denna text. Det här är min kommentar.


Kritik på en text (1634) rim




Om tolkningen är fri
även i dramat tragedi
spikad väl är scenen
liksom på bord ibland benen
publiken bör vara närvarons energi.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2017-10-14 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP