Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det skulle få extra synlighet.


Ömheten.

 

 

 

 

 

Titta igenom förminskat gryning.

Några av bladen,

Det grövre, gångväggar

I en tupplur höst.

 

Julgran dollar för att vändas svart.

Livets lärka piper inte mer,

Ta bara en kvidande knivhöggs

Söker över böjda huvuden.

 

Vad är här, är och bortom, det!

Bestyckade dina drömmar, fylla tomrummet.

Höst liv får dig bort

Ungdoms tankar, dödar i synnerhet.

 

The tenderness.

 

It should have extra visibility. Look through diminished dawn. Some of the leaves, the coarser wall walls in a nap in autumn. Christmas tree dollar to turn black. Life does not whistle anymore; just take a twisted knife looking over bent heads. What's here, is and beyond, that! Stretch your dreams fill the void. Autumn life gets you away Youth's thoughts, in particular, kill.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-03 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP