Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Knepet med att sopa under mattan, kan vara att lyfta bort den först.


Något litet om att städa, sopa under mattan




Njuter sysslan, numera, mera mentalt, än praktiskt.
En sorg i sig, å hjärtats vägnar.
Även 'efteråt' är belöning.
Nästan nog också.
Utförandet är även det, ett som äventyr.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-03 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP