Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag 4 (Inläst på ljudspelare)



Prydnad

Du tar min hand
och säger
du älskar mig.
Men inte
allt jag gör.
Och jag förstår
och förstår inte.
Har jag gått
över gränsen
igen?
Och jag ser
din beslutsamhet
och ditt leende.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 835 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-20 07:28



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
kvinnor !
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP