Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastanjen

Vi räddade kärleken. Tillsammans valde vi ett
ett bärande träd. En spirande kastanj. Vid stigen
där folk kom och gick fick den sin plats.

Efteråt gick du till ditt och jag till mitt.

Från köksfönstren kunde vi se den befriade
kärlekens träd.




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2017-08-04 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP