Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE YTTERSTA TINGENS REALISTISKA TILLSTÅND

Hur högt människan än skriker,är det ändå ingen därute som hör.

Hur energiladdade raketer hon än sända ut i sökande efter hjälp,är det ingen som komma till mötes,det är bortslösad energi som skulle tjänat mänskligheten bättre.

Härnere skall hon vara och kanske någon gång ta sitt förnuft till fånga att vara mer rädd om det som föder henne.

Politik,filosofi och religion leder endast till hennes undergång.

Den enda riktigt förnuftiga varelsen är bonden,den som vet att vårda markens gröda och kretsloppets gång mellan de fyra elementen.

De civiliserade barbarer politiker utgör, bör låsas in som destruktivt farliga både för sig själva och sin omgivning.

Alla dessa jordbävningar och tsunamis,är intet annat än en följdverkan på provsprängningar i världshavet.

Cancern är den moderna civilisations digerdöd.

Teknologin har ingen själ.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-05 01:35



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Ja, energin läggs på fel grejer. Och politikerna roffar åt sig. Vi mänskor gapar efter för mycket. Till slut är vi kanske alla gröna-vågare odlandes vår lilla plätt när den mesta skogen gått åt, haven utfiskade och ideliga väderomväxlingar förstör skördar.
2017-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP