Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 12 (På ljudspelare)



Prydnad

Allt skapat
är tillfälligt
och upphör till slut
att finnas.
Ändå har vi denna drift
att skapa,
att uppföra verk
som obönhörligt förstörs.
Är det inte evigheten
som ger livet mening?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 680 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-14 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP